Finaledag Jeugd Compititie 2024 District 2

Zaterdag 20 april.
SV de Korrel te Bemmel jeugdcompetitie district 2.

‘S morgens voorbereiden voor de laatste wedstrijd van vandaag. Het beloofd een gezellige dag te worden met een gezellig clubje toeschouwers en 5 van onze jeugdleden.De cilinder word nog even gecheckt en er gaat een lading lekkers mee om de dag door te komen.

8:45 Verzamelen bij de vereniging en wanneer bijna alle jeugdleden aanwezig zijn heeft Henk nog een leuk cadeautje voor de jeugd. Ze krijgen van de vereniging een eigen pelletbox. Deze word even gedemonstreerd en daarna tijd om te gaan.
10:00 Aangekomen in Bemmel zijn we compleet en kan de pret beginnen.
10:30 Starten alle jeugd deelnemers op maar liefst 25 banen tegelijk met de wedstrijd. 40 schoten. Er is prachtig geschoten door de jeugd en er zijn zeker weer persoonlijke records verbroken.
12:00 Alle jeugdleden mogen even lekker wat eten want om 12:30 start de finale. Het geeft wat verwarring bij de jeugdleden over de inhoud van de finale en waarom iedereen mag deelnemen. Aangezien er vele afmeldingen waren kon iedereen deelnemen.
12:30 Starten Robin en Wessel als eerste met de finale. Robin schiet LG opgelegd en Wessel LP. Ik kan je vertellen dat de wijze waarop de wedstrijd verliep zenuwslopend is. Na 10 schoten begint de afval race. Na 2 schoten valt de slechtste score af. Robin en Wessel houden het super spannend en eindigen allebei als 3de in hun discipline en behalen hiermee een bronzen medaille.
14:00 Starten Kyano, Brady en Ismail aan hun finale LG. Wederom weer te spannend. Brady word 8ste, Ismail 6de en Kyano eindigd 5de.
WAT EEN TOPPERS HEBBEN WIJ ALS CLUB.
16:00 Worden de prijzen van de finale behaalde medailles uitgedeeld en de rest van de deelnemers krijgen een mooie medaille als herinnering van deze dag.

Super trots gaan we allemaal weer op huis aan. Het was een super gezellige dag met alle jeugdleden, trainers, ouders en toeschouwers. We hopen in de toekomst nog meer ouders/ toeschouwers mee te krijgen maar voor nu is het wedstrijd seizoen even klaar en kan de jeugd zich weer focussen op volgend seizoen.

Nog even een speciale dank aan alle betrokken trainers van de jeugd. We zien een mooie groei in resultaten en dat is tevens te danken aan de inzet en gedrevenheid van onze top trainers. CHAPEAU mannen.

Verslag geschreven door een groot fan van de jeugd.
Philma van Diejen

Geef een reactie

OK

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Klik op "OK" om het gebruik van cookies te accepteren.