Kennismaken

De schietsport is geschikt voor jong en oud en voor man en vrouw. Onze vereniging heeft een prachtige, recent gerenoveerde en zeer moderne accommodatie waar geschoten kan worden met lucht- en vuurwapens, een gezellige kantine en vooral erg veel leuke leden die allemaal dezelfde passie delen en zich ook thuis voelen in het verenigingsleven dat na het schieten plaatsvindt in onze kantine. Alle reden dus om lid te worden!

Voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in de schietsport bestaat de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze schietsportvereniging. Tijdens een rondleiding krijgt u algemene informatie en kunt u zich een beeld vormen over onze vereniging en de schietsport in het algemeen. Uiteraard is er dan ook gelegenheid om uitgebreid op uw vragen in te gaan.

Meer weten? Meld u dan via onderstaand formulier aan voor de volgende introductieavond (altijd op de eerste maandag van de maand om 20:00 uur). Neem op de introductieavond altijd een geldige legitimatie mee.

(Alle velden zijn verplicht)

Voor- en achternaam:

Adres: