Contact

Amersfoortse Schietsportvereniging Prins Hendrik

Adresgegevens:
Onze accommodatie bevindt zich op het industrieterrein “De Isselt” te Amersfoort.

Kryptonweg 5
3812 RZ Amersfoort

Telefoon: 033-8801444
E-mail: bestuur@asvprinshendrik.nl

Kamer van Koophandel: 40506499
KNSA verenigingsnummer: 3040
Bankrekeningnummer: NL97 INGB 0000 1167 11

PIN only

We krijgen regelmatig de vraag of men met een aantal personen eens een avondje kan komen schieten. Dit behoort niet tot de mogelijkheden; onze faciliteiten zijn gericht op de leden van de vereniging en op hen die dat overwegen te worden.

Voor een vrijblijvend dagje schieten verwijzen wij graag door naar een commerciële baan zoals Dorhout Mees in Biddinghuizen.Openingstijden:

De schietbaan is voor trainingen geopend:

  • Maandagavond (pistoolavond) vanaf 19:30 t/m 22:00 uur:
    Klein en groot kaliber pistool, historische wapens, en voor zover er ruimte is klein kaliber geweer/karabijn en luchtwapens.
  • Dinsdagavond (geweeravond) vanaf 19:30 t/m 22:00 uur:
    Klein kaliber geweer/karabijn en luchtwapens. Na afloop van KKG/KKK schieten kan in overleg met de baco pistool en historische wapens geschoten worden.
  • Zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur:
    Schieten voor de jeugdleden op baanvak C en eventueel A, groot kaliber geweer/karabijn op baanvak B en luchtwapens, vanaf 11 uur optiek schieten op baanvak A, bij gering aanbod van jeugdleden kan dit vanaf 10 uur, dit in overleg met trainers en Baco.

Als u kennis wilt maken met onze vereniging en de schietsport, dan kunt u zich via het formulier op de pagina Kennismaken aanmelden voor de eerstvolgende introductieavond. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er iemand is die u een rondleiding kan geven en uitgebreid op uw vragen in kan gaan.

OK

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Klik op "OK" om het gebruik van cookies te accepteren.