Kwalificatiewedstrijden voor deelname aan EK Luchtdrukwapens 2015 te Arnhem

In 2013 heeft de KNSA de kwalificatiemogelijkheden voor deelname aan Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en World Cups in ISSF-disciplines verruimd, waardoor deelname aan deze evenementen niet meer uitsluitend voorbehouden is aan leden van de Nationale Selecties, maar ook bereikbaar werd voor schutters die daarvan geen deel uitmaken. In 2014 is deze procedure voor het eerst toegepast.

Zoals bekend, vinden van 2 tot 8 maart 2015 de Europese Kampioenschappen voor Luchtdrukwapens plaats op het Nationaal Sport Centrum Papendal te Arnhem. Omdat deze kampioenschappen in eigen land worden georganiseerd, heeft de KNSA eenmalig en uitsluitend voor deze Europese Kampioenschappen, de kwalificatieprocedure en deelname-eisen enigszins aangepast.

Op 10 en 11 januari 2015 worden voor deze EK de kwalificatiewedstrijden gehouden en schutters kunnen zich daarvoor inschrijven en eventueel kwalificeren op de onderdelen Luchtpistool (10 januari) en Luchtgeweer (11 januari).

Al naar gelang het aantal inschrijvingen per onderdeel, worden data, tijdstippen en locatie(s) vastgesteld. Na de sluitingsdatum zal het definitieve programma bekend worden gemaakt aan de deelnemers.

Hieronder is alle informatie te vinden die van toepassing is op deze kwalificatieprocedure, zoals de kwalificatieprocedure zelf, de wedstrijdinformatie omtrent de kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Europese Kampioenschappen Luchtdrukwapens en het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden (LG/LP).

Kwalificatieprocedure voor deelname aan WK, EK en World Cups in ISSF-disciplines 2014/2015

Informatie kwalificatiewedstrijden (LG/LP) EK Luchtdrukwapens 2015

Inschrijfformulier kwalificatiewedstrijden (LG/LP) EK Luchtdrukwapens 2015

 

Bron: KNSA

OK

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Klik op "OK" om het gebruik van cookies te accepteren.