De 24 uur van Prins Hendrik

De 24 uur van Prins Hendrik.

22 en 23 Juni gaat het los bij PH. 24 uur beweging op het terrein aan de Kryptonweg in Amersfoort. Het evenement waar gezelligheid voorop staat. Vanaf zaterdag tot en met zondag kan men zich vermaken in en rond PH. Het evenement staat in het teken van een gezellig samenzijn van enthousiaste schutters. Waar, met een licht wedstrijd element, de 2 dagen samenzijn met collega schutters gezelligheid moet brengen.

PH heeft wat dat betreft de zaakjes al goed voor elkaar. De organisatie heeft de 24 uur geheel op papier gezet. Veiligheid heeft natuurlijk overal voorrang. Maar ook de wedstrijd is geregeld en daarbij word de inwendige mens natuurlijk ook niet vergeten. Natuurlijk is ook het overnachten aan de orde gekomen en het terrein is opgedeeld en wordt klaar gestoomd voor de toekomstige gasten die gaan bivakkeren op het terrein van Prins Hendrik.

Van A tot Z. Alles is besproken. Entertainment in de vorm van een DJ voor een gezellige sound. Ook met de EHBO is rekening gehouden. En voldoende mogelijkheden tot het nuttigen van zowel vast als vloeibaar voedsel… Daarbij is de kantine open tot 2 uur. Begeleiding is de gehele 24 uur aanwezig in de vorm van wedstrijdleiding, baancommandanten en natuurlijk de mensen achter de bar en in de keuken! Super gemotiveerde vrijwilligers gaan zich inzetten om er een mooi weekend van te maken.

Al met al een reden om er met z’n allen een succes en vooral een leuk weekend van te maken. Ook mogen we hopen op voldoende aandacht van de leden van Prins Hendrik zelf! Samen kunnen we er een hele leuke maar vooral mooie 24 uur van maken. Waarbij de schietsport verder positief kunnen promoten. Dus, met de gedachte om er met voldoening op terug te kijken. Zodat we eventueel de volgende al weer kunnen gaan plannen zodra het nieuwe seizoen weer aanbreekt. Maar eerst de 1e 24 uur van PRINS HENDRIK!

Voor alle informatie kunt u terecht in de onderstaande brochure:
24 van PH, Brochure

Mocht u toch nog vragen hebben of u wilt zich aanmelden dan kunt u een mail sturen naar “24uur@asvprinshendrik.nl
of neem telefonisch contact op met  06 127 41 222

 

Graag willen wij ook onze sponsor 3gun.nl bedanken voor het mogelijk maken van dit evenement!

Geef een reactie

OK

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Klik op "OK" om het gebruik van cookies te accepteren.