Verbouwing ASV Prins Hendrik

Ondanks dat onze vereniging een van de gezelligste in de regio is, was onze schietbaan enigszins gedateerd. Met grote trots kunnen we aankondigen dat deze zomer de gehele schiethal een gigantische upgrade heeft gekregen, waardoor we nu niet alleen een van de gezelligste, maar ook een van de meest moderne schietverenigingen zijn.

Dankzij de fantastische inzet van leden van de COM en ASV Prins Hendrik werd er deze zomer keihard gewerkt aan de upgrade. We zijn nu bezig met de laatste loodjes, en die wegen in vergelijking met wat er volbracht is gelukkig niet meer het zwaarst. Op zaterdag 4 november 2017 openen wij wederom de deuren en heten we iedereen welkom bij het nieuwe ASV Prins Hendrik!

SaveSave

Free High Quality Images Download Free Stock Images Download Free Images Free Stock Photos & Images Beautiful Free Stock Photos (CC0) Free stock photos