Verbouwing ASV Prins Hendrik

Ondanks dat onze vereniging een van de gezelligste in de regio is, was onze schietbaan enigszins gedateerd. Met grote trots kunnen we aankondigen dat deze zomer de gehele schiethal een gigantische upgrade krijgt, waardoor we straks niet alleen een van de meest gezellige, maar ook een van de meest moderne schietverenigingen zijn.

Dankzij de fantastische inzet van leden van de COM en ASV Prins Hendrik, wordt deze zomer keihard gewerkt aan de upgrade en openen wij onze deuren weer op 21 augustus 2017 en heten we iedereen welkom in het nieuwe ASV Prins Hendrik. Tot die tijd kun je de verbouwing op deze pagina volgen.

SaveSave