Kennis maken

Voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in de schietsport en de onze vereniging, bestaat de mogelijkheid om op afspraak een bezoek te brengen aan onze schietsportvereniging. Tijdens een rondleiding krijgt u algemene informatie over de vereniging en de sport en kunt u zich een beeld vormen. Tevens kunt u zelf wil ervaren hoe de sport beoefend wordt tijdens introductielessen. Deze introductielessen zijn uitsluitend bedoeld voor mensen die serieus overwegen om de schietsport te gaan beoefenen en zijn niet bedoeld al een “uitje” of eenmalige “leuke activiteit”. Een aanmelding hiervoor is dan ook een persoonlijke aangelegenheid.

De schietsport is voor jong en oud, man en vrouw, geschikt. Onze vereniging heeft een prachtige recent gerenoveerde en zeer moderne accommodatie waar geschoten kan worden met lucht- en vuurwapens, een gezellige kantine en vooral erg veel leuke leden die allemaal dezelfde passie delen en zich ook thuis voelen in het verenigingsleven, dat na het schieten plaatsvindt in onze kantine. Alle reden dus om lid te worden. Meer weten? Ga dan naar ‘Lid worden’ voor meer uitleg of neem contact met ons op via de ’Contactpagina‘!

Free High Quality Images Download Free Stock Images Download Free Images Free Stock Photos & Images Beautiful Free Stock Photos (CC0) Free stock photos