Kennis maken

Voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in de schietsport en de onze vereniging, bestaat de mogelijkheid om op afspraak een bezoek te brengen aan onze schietsportvereniging. Tijdens een rondleiding krijgt u algemene informatie over de vereniging en de sport en kunt u zich een beeld vormen. Als u, eventueel naar aanleiding van die rondleiding, zelf wil ervaren hoe de sport beoefend wordt, dan kunt u zich aanmelden voor een introductieles. Deze introductielessen zijn uitsluitend bedoeld voor mensen die serieus overwegen om de schietsport te gaan beoefenen en zijn niet bedoeld al een ‘uitje’ of eenmalige ‘leuke activiteit’. Een aanmelding hiervoor is dan ook een persoonlijke aangelegenheid en niet iets dat als cadeautje voor een ander geregeld kan worden.

Sportschieten is voor de meeste leeftijden en zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Onze vereniging heeft een prachtige accommodatie voor lucht- en vuurwapens, een gezellige kantine en vooral erg veel leuke leden die allemaal dezelfde hobby delen en een fijn verenigingsleven hebben. Alle reden dus om lid te worden. Wilt u meer weten? Ga dan naar ‘Lid worden’ voor meer uitleg.

Geïnteresseerd? Neem contact op via de ’Contactpagina‘ voor het maken van een afspraak!